TPV TIOS

Tijdstip

Er zijn geen activiteiten beschikbaar.

Bezoekadres

Griendweg 19, 4254 CR SLEEUWIJK

Club details

Logo TPV TIOS

Contact

+31 6 52583345
padel@tvtios.nl
www.tpvtios.nl

Accommodatie

Ook niet-leden hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van onze padelbanen. TPV TIOS beschikt over twee padelbanen en deze kunnen geboekt worden in de zgn. daluren doordeweeks van 8:30 tot 17:30 uur en in het weekend. De reservering vindt plaats per 1,5 uur en bedraagt € 30,-. De padelrackets en de ballen worden (voorlopig) gratis ter beschikking gesteld. Hoe ga je te werk:

1. Maak een reservering in www.meetandplay.nl of www.padelboeker.nl

2. De reservering kan vanaf zeven dagen voor het speelmoment geboekt worden.

3. Neem contact op met Peter Roodbeen, contactpersoon Padel (06-52583345, bellen of appen) om een afspraak te maken over toegang tot het park. Peter zorgt er dan voor dat je een pasje krijgt waarmee je het park op kan. Ook is het mogelijk dat Peter of iemand anders de toegangsdeur van het park voor jullie opent.

4. Als je zelf nog geen padelracket hebt, kun je de rackets en ballen gebruiken die in de hal van de kantine liggen. 

5. Na afloop leg je de gehuurde rackets incl. ballen weer terug in de box, sluit je de toegangspoort van het park en breng je het pasje terug bij Peter.

We wensen je veel plezier bij  de uitdagende en leuke sport padel en natuurlijk hopen we dat je uiteindelijk lid wordt van onze gezellige vereniging!

Het bestuur van TPV TIOS Sleeuwijk

 

Faciliteiten: TPV TIOS beschikt over vijf tennisbanen en twee padelbanen. TPV TIOS is de eerste tennisvereniging in het Land van Heusden en Altena (Gemeente Altena) die beschikt over padelbanen. TV TIOS is een gezellige vereniging die al meer dan 50 jaar een prominente rol speelt in het sportieve Sleeuwijk.
Lessen: De padeltrainingen worden verzorgd door padelschool BOB Padel uit Tilburg en de tennistrainingen worden verzorgd door tennisschool Bas-Ta uit Gorinchem.
Leraren: Padel Bob Bergmans, Tennis Bastiaan de Paauw.