TPV TIOS

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf donderdag 20 juni.

Bezoekadres

Griendweg 19, 4254 CR SLEEUWIJK

Club details

Logo TPV TIOS

Contact

+31 6 52583345
padel@tpvtios.nl
www.tpvtios.nl


Accommodatie

Ook niet-leden hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van onze padelbanen. TPV TIOS beschikt over twee padelbanen en deze kunnen geboekt worden in de zgn. daluren doordeweeks van 9:00 tot 17:00 uur. Wegens omstandigheden is het momenteel niet mogelijk om in het weekend een padelbaan te huren. In de toekomst gaat dit wel weer gebeuren.De reservering vindt plaats per uur en bedraagt € 25,-. De padelrackets en de ballen worden (voorlopig) gratis ter beschikking gesteld. Hoe ga je te werk:

1. Maak een reservering in www.meetandplay.nl

2. De reservering kan vanaf zeven dagen voor het speelmoment geboekt worden.

3. Je kunt het park betreden via een toegangscode die je krijgt bij de reservering. Deze code kun je ook gebruiken om het halletje binnen te komen voor gebruik van de padelrackets, ballen en de sanitaire voorzieningen. In geval van onvoorziene omstandigheden, kun je contact opnemen met Peter Roodbeen (06-52583345, bellen of appen).

 4. Als je zelf nog geen padelracket hebt, kun je de rackets en ballen gebruiken die in de hal van de kantine liggen. 

5. Na afloop leg je de gehuurde rackets incl. ballen weer terug in de box en sluit je alle deuren. Let er ook op om het toegangshek van het park goed af te sluiten.

We wensen je veel plezier bij  de uitdagende en leuke sport padel en natuurlijk hopen we dat je uiteindelijk lid wordt van onze gezellige vereniging!

Het bestuur van TPV TIOS Sleeuwijk

 

Faciliteiten: TPV TIOS beschikt over vijf tennisbanen en twee padelbanen. TPV TIOS is de eerste tennisvereniging van de Gemeente Altena die beschikt over padelbanen. TV TIOS is een gezellige vereniging die al meer dan 50 jaar een prominente rol speelt in het sportieve Sleeuwijk.
Lessen: De padel- en tennistrainingen worden verzorgd door padelschool BOB Tennis en Padel uit Tilburg.
Leraren: Bob Bergmans en Levy Blom.