TC Hogedijk

Tijdstip

Bezoekadres

Hogedijk 6, 1935 BR EGMOND-BINNEN

Club details

Logo TC Hogedijk

Contact

+31 72 506 4227
verhuur@hogedijk.nl
www.hogedijk.nl


Accommodatie

TC Hogedijk is een gezellige tennis- en padelvereniging in de Egmonden, 48 jaar jong!

Er is ruimte op weekdagen tot 17 uur 🕔 en in het weekend vanaf 12 uur 🕛 om een tennis- of padelbaan bij ons te huren. Je bent van harte welkom om op onze buitenbanen te spelen. Je kunt vanaf 7 dagen voor de gewenste tijd de baan reserveren.

Onze 6️⃣ verlichte "ACE COURT" tennisbanen en 2️⃣ verlichte panorama padelbanen liggen zeer goed bereikbaar voor de Egmonden en omgeving aan de Hogedijk in Egmond-Binnen. Er kan op het park het hele jaar getennist en gepadeld worden.

Baan huren?

Ben je op vakantie, een dagje uit ⛱️ of op visite 🙋‍♂️ of woon je 🏠 in Egmond ☀️, Bergen 🌱, Heiloo 🌳, Alkmaar🧀 of omgeving, kom dan bij ons tennissen 🎾 of padellen 🎾. Onze tennis- en padelbanen zijn voor niet-leden te huur 💸 in de daluren 🕰️.

Faciliteiten

Als er trainers, leden of vrijwilligers aanwezig zijn dan kan er gebruik gemaakt worden van de toiletten. Indien de kantine ☕️🍻🍷geopend is, dan ben je van harte welkom om iets te bestellen op ons gezellige terras. Graag bij voorkeur zelf rackets en ballen meenemen, in overleg kunnen we mogelijk materialen regelen.

Lessen en clinics

Lessen (leden) en clinics (kennismaking, familie, vrienden, bedrijf, sportclub) voor niet-leden zijn mogelijk bij onze trainers www.padelparty.nl, info@padelparty.nl en tennis@hogedijk.nl. Leenrackets en ballen zijn tijdens de lessen aanwezig. Wil je een leuk uitje organiseren met een groep(je), wij denken graag met je mee.

Andere vragen❓

Voor vragen over baanhuur, huur rackets en ballen, mail ✉️ naar verhuur@hogedijk.nl.

Faciliteiten: 6 Ace court tennisbanen, 2 Panorama outdoor padelbanen, gratis parkeren
Lessen: Zie www.hogedijk.nl/padelles en www.hogedijk.nl/tennisles
Leraren: info@padelparty.nl, tennis@hogedijk.nl