Enkhuizer T.C.

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor woensdag 24 juli.

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf woensdag 24 juli.

Bezoekadres

De Gouw 3E, 1602 DN Enkhuizen

Club details

Logo Enkhuizer T.C.

Contact

info@enkhuizertc.nl
www.enkhuizertc.nl


Accommodatie

Welkom bij de Enkhuizer Tennisclub, voor Meet & Play bent u bij ons in het mooie Enkhuizen op de juiste plek.

Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen spelen, maar wij geven onze leden voorrang bij het reserveren. Daarom kun je als huurder in de piekuren door de weeks op dit moment niet reserveren. Heb jij een baan geboekt en ben jij enthousiast: Mocht je overwegen lid te worden? Schrijf je dan in via https://www.enkhuizertc.nl. U kunt bij ons parkeren op de parkeerplaats naast ons sportcomplex, fietsen kunnen gewoon op ons eigen terrein gestald worden.  Onze padel en tennisbanen zijn buiten waardoor je altijd de nodige vitamines opdoet.

Op zoek naar een baan (of banen) voor een clinic met een groep of bedrijf neem contact op met ons via de mail info@enkhuizertc.nl .

Soms, bijv. in vakantietijd, dan wel s'winters, valt er wel eens een uurtje vrij in de zgn. piekuren (doordeweeks s'avonds van 17 tot 22 uur en in het weekend van 9 tot 14 uur). Deze vrijgevallen uren kunnen alleen op de dag zelf worden verhuurd en staan niet in het Meet & Play systeem. Je kunt bellen of appen naar 0619181840 of 062881205 voor info hierover.

Wees welkom en wij zien u graag op 1 van onze banen.

 

Faciliteiten: Wij beschikken over 3 tennis kunstgrasbanen, 4 gravel tennisbanen en 4 padelbanen. De tennis kunstgrasbanen en de padelbanen kunnen het hele jaar bespeeld worden. De gravelbanen alleen van 1 april tot 31 oktober.  Deze zijn indien nodig te verlichten met ledverlichting! De kantine is vanaf 1 april doordeweeks elke avond open, in het weekend is dit afhankelijk van toernooien en de competities.


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van Enkhuizer T.C.