Tennis- & padelvereniging Neckslag

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf woensdag 24 april.

Bezoekadres

Neckerstraat 133, 1456 BC WIJDEWORMER

Club details

Logo Tennis- & padelvereniging Neckslag

Contact

+31 299 723 280
ledenadministratie@tvneckslag.nl
www.tvneckslag.nl


Accommodatie

Tennis & Padelvereniging Neckslag is een duurzame gezellige club waar iedereen van harte welkom is. De vereniging maakt buiten gebruik van 5 gravelbanen, 3 all weather smashcourtbanen en 4 padelbanen. Het grote voordeel voor u is dat u het hele jaar door kan tennissen op onze 3 all weather smashcourt tennisbanen (buiten) en padellen onze 4 all weather padelbanen (buiten). 

Tennis & Padelvereniging Neckslag heeft een gezellige kantine met professionele bediening waardoor er na het sporten altijd wat gegeten en gedronken kan worden. Verder kan je lekker genieten van je drankje op het terras met met uitzicht op de banen. Bij de bar kunnen (padel) rackets worden gehuurd. Wij vragen 5,00 Euro per (padel)racket direct af te rekenen bij de bar. Uiteraard kunnen er ook ballen worden gekocht mocht je deze niet hebben. Ook staat er binnen een padelkiosk waar je rackets en ballen kan huren. Deze kiosk staat tegenover de receptie van de fitness. LET OP: verhuur betreft de BUITEN banen! Mocht je binnenbanen willen huren, dan kan je contact opnemen met het centrum via 0299-723281.

Wil je een keer komen kijken, een proefles nemen of een keer op een van onze racketochtenden meedoen, dan ben je van harte welkom. Mocht je overwegen om lid te worden van onze vereniging, dan kan is dat vooralsnog alleen voor tennis en/of de combi tennis/fitness mogelijk. Voor padel hebben wij een ledenstop.  Voor al je vragen kan je contact opnemen met één van onze bestuursleden via deze link.

Annuleringstermijn: 24 uur

Faciliteiten: 5 gravelbanen, 3 all weather smashcourtbanen en 4 padelbanen
Lessen: Er is een ruim pakket aan lessen beschikbaar, van beginner tot aan de gevorderde wedstrijdspeler.
Leraren: Joost Franke (Hoofdtrainer - KNLTB licentie) - 06 53340880 https://tennis-padelacademy.nl/