TPV de Kaag

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor dinsdag 21 mei.

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf dinsdag 21 mei.

Bezoekadres

Theo Koomenlaan 7, 1693 MA WERVERSHOOF

Club details

Logo TPV de Kaag

Contact

+31 228 582 964
info@tvdekaag.nl
www.tvdekaag.nl


Accommodatie

Welkom bij T.V. De Kaag voor Meet en Play bent u bij ons in het mooie Wervershoof aan op de juiste plek.

T.V. De kaag is opgericht sinds 1971 en vanaf het jaar 2020 zijn wij verder gegaan bij de Westrand. Sinds dien richten wij ons bij T.V. de Kaag naast tennis ook op padel.

Iedereen is van harte welkom om bij ons te komen spelen, maar wij geven onze leden voorrang bij het reserveren. Daarom kun je als huurder in de piekuren door de weeks op dit moment niet reserveren. Heb jij een baan geboekt en ben jij enthousiast: Mocht je overwegen en wil je ook lid worden? Schrijf je dan in via https://www.tvdekaag.nl. U kunt bij ons parkeren op de parkeerplaats voor ons sportcomplex. Ons sportcomplex en de kantine is gezamelijk met de handbal en voetbal. Onze padel en tennisbanen zijn buiten waardoor je altijd de nodige vitamines opdoet.

Op zoek naar een baan voor een clinic met een groep of bedrijf neem contact op met ons via de mail info@tvdekaag.nl

Wees welkom en wij zien u graag op 1 van onze banen

Faciliteiten: Op onze vereniging hebben we 4 padelbanen. Deze zijn indien nodig te verlichten met ledverlichting! 6 tennisbanen met indien nodig verlichting. De openingstijden kantine van april t/m oktober: in het weekend van 09.00 uur t/m 20.00 uur. Door de weeks hangt dit af van de activiteiten en competities.
Lessen: Voor lessen dien je na proefles lid te maken van de T.V. de Kaag. Om lessen te kunnen volgen kan er informatie opgevraagd worden voor Padel bij https://www.oppadel.nl Voor tennis gaat dit via https://www.tennisschooldewit.nl
Leraren: Alle lessen worden gegeven door professionele trainers.