ATC Veenhorst

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor maandag 29 april.

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf maandag 29 april.

Bezoekadres

Veenelandenweg 3, 7608 HD Almelo

Club details

Logo ATC Veenhorst

Contact

reserveringen@atc-veenhorst.nl


Accommodatie

https://atc-veenhorst.nl
info@atc-veenhorst.nl

Padel is een prachtige en populaire sport. Buiten onze piektijden verhuren wij onze padelbanen aan enthousiaste sporters. Je kunt niet verder dan 2 dagen vooruit boeken en tot 4 uur voor de reservering annuleren. Binnen een paar dagen krijg je je geld dat teruggestort op je rekening.

We verhuren onze outdoor tennisbanen ook. Hiervoor gelden dezelfde beperkingen als voor padel.

Als je 's avonds een baan boekt, dan kun je zelf de baanverlichting inschakelen. Op twee plaatsen op ons park zijn regelkasten geplaatst. Een tegenover de poort naar de padelbanen en een bij tennisbaan 7. De knoppen zitten aan de zijkant van de kast en zijn duidelijk gelabeld. Als je klaar bent met spelen en er is verder niemand in het baanvak, schakel dan de verlichting ook uit.

Het restaurant op ons park is toegankelijk voor leden en niet-leden. Toiletten zijn als het restaurant gesloten is te vinden in de kleedruimtes van de tennishal. De ingang van de tennishal is tegenover tennisbanen 8-10.

Opmerking: De padelbanen zijn toegankelijk via de poort in het hetwerk aan de kant van de padelbanen. Het is niet mogelijk om padel- of tennisrackets of ballen te huren, of lenen. Wij gaan er vanuit dat sporters deze materialen zelf meenemen.

Veel plezier!

 


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van ATC Veenhorst