T.V. Gramsbergen

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf woensdag 24 april.

Bezoekadres

Hoge Holt 9, 7783 BH GRAMSBERGEN

Club details

Logo T.V. Gramsbergen

Contact

+31 524 563 339
baanhuur@tvgramsbergen.nl
www.tvgramsbergen.nl


Accommodatie

Welkom bij TV Gramsbergen!

Tennisvereniging Gramsbergen is een bloeiende club met zo’n 200 leden waar sportiviteit en ontspanning hand in hand gaan. Ons tennispark bestaat uit 3 smashcourt-banen. Jaarlijks doen teams mee aan de competitie op alle niveaus, organiseren we het Lichtstadtoernooi, clubkampioenschappen, doen we mee aan de Vechtdalcup en zijn er het hele jaar door gezellige activiteiten. Wil je ook meedoen en gezellig actief zijn? Maak dan kennis met tennis en word lid!

Tennis je voor de 1e keer? Denk dan na over een proefles. Tijdens de proefles krijg je alle basisvaardigheden en spelregels uitgelegd. Zo is het spelletje nog leuker! Informeer naar de mogelijkheden bij Sven Boers, onze clubtrainer. Informatie over tennislessen is te vinden op onze website.

Ons tennispark is niet doorlopend geopend. Wanneer je een baan huurt krijg je per mail verdere informatie over de toegang tot het tennispark. Kleedkamers en toiletten zijn niet doorlopend toegankelijk. Voor vragen kun je contact opnemen via de mail: baanhuur@tvgramsbergen.nl.

Faciliteiten: Drie smashcourt buitenbanen. Tijdens de baanhuur kan gebruik gemaakt worden van ons overdekte terras. Er is een buitenkraan om eventueel water te tappen.
Lessen: Tennislessen worden verzorgd door Drive Sports. Heb je interesse in een proefles, kijk dan op onze website voor meer informatie.
Leraren: Sven Boers