Quick-Tennis

Tijdstip

Er zijn geen activiteiten beschikbaar.

Bezoekadres

Oude Almeloseweg 3, 7576 PE OLDENZAAL

Club details

Logo Quick-Tennis

Contact

+31 541 513 513
info@quicktennis.nl
www.quicktennis.nl

Accommodatie

Tennis- en padelbanen kunnen maximaal 3 dagen (72 uur) voor aanvang van de gewenste tijd worden gereserveerd. De baanhuur is exclusief tennisrackets, padelrackets, tennis en/of padelballen. Op dit moment is huur van padelrackets en/of padelballen niet mogelijk. 

Quick Tennis & Padel onderscheidt zich doordat het de enige club in de regio is die padelbanen, all weather tennisbanen en een overdekte blaashal tot haar beschikking heeft. Hierdoor is het mogelijk om zowel in de winter als in de zomer onder bijna elke weersomstandigheden te tennissen of padellen. 

Daarnaast beschikken wij over gecertificeerde tennis- en padeltrainers die trainingen op elk gewenst speelniveau kunnen verzorgen.

Omdat onze accommodatie het gehele jaar geopend is, kun je ook als huurder bijna altijd bij ons terecht om tennissen of te padellen.

Voor het huren van een tennisbaan in onze luchthal ga je naar tco.baanhuur.nl (zonder www) De hal is uitsluitend beschikbaar tussen 1 oktober en 28 maart.

Faciliteiten: 5 Padelbanen, 10 Provision tennisbanen waaronder 4 overdekte tennisbanen
Lessen: Wij bieden een voor elk niveau lessen aan door gecertificeerde trainers, voor mogelijkheden training@quicktennis.nl
Leraren: Tennis: Rob ter Weeme, Daan Stegge Padel: Daan Stegge, Berend Boers