TC De Mors

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor maandag 29 april.

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf maandag 29 april.

Bezoekadres

Opbroekweg 40, 7461 PH RIJSSEN

Club details

Logo TC De Mors

Contact

info@tcdemors.nl
www.tcdemors.nl


Accommodatie

Welkom bij Tennis- en padelvereniging TC de Mors in Rijssen. Wij zijn een actieve, gezellige club met meer dan 400 leden die genieten van tennis en padel. Heb je zin om een partijtje te padellen of te tennissen maar ben je geen lid van onze vereniging boek dan hier een baan! 

Een padel- of tennisbaan is te huur van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00 uur en in het weekend van 18:00 tot 23:00 uur. Op doordeweekse avonden verhuren wij momenteel geen tennis- of padelbanen vanwege de hoge bezetting van de banen door onze eigen leden. Niet-leden kunnen tot 21 dagen van tevoren een baan huren. De banen zijn niet te gebruiken bij vorst en/of opdooi. Daarnaast krijgen competitie en lesuren voorrang op externe verhuur. 

Wil je meer weten over onze vereniging, alle activiteiten en de mogelijkheden om bij ons te tennissen of padellen? Kijk dan vooral even verder op onze site.

Faciliteiten: 4 outdoor all weather tennisbanen, 2 outdoor all weather padelbanen, led verlichting, gebruik kleedkamers, douches en toiletten mogelijk.
Lessen: Kijk op onze site voor meer informatie over de lessen die gegeven worden bij TC de Mors.


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van TC De Mors