TOP Tennis & Padel Papendrecht

Tijdstip

Banen

Hardcourt - Binnen hal
Smashcourt - Blaashal
Gravel - Buiten
Smashcourt - Buiten
× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf woensdag 24 april.

Bezoekadres

Parkweg 5, 3356 LM Papendrecht

Club details

Logo TOP Tennis & Padel Papendrecht

Contact

+31 78 615 9145
ledenadministratie@tv-top.nl
www.tv-top.nl


Accommodatie

MATERIALEN:

  • Huur tennisracket € 2,50 per reservering
  • Huur padelracket € 3,00 per reservering
  • Ballen te koop per blik v.a. € 8,95

 

BETREDEN VAN DE BANEN IS ALLEEN TOEGESTAAN MET DE JUISTE SPORT/TENNISCHOENEN EN IN SPORTKLEDING! 

TOP Tennis & Padel Papendrecht is een uniek sportpark in de groeiende wijk Oostpolder, direct aan de A15 en de N3, de verbindingsweg tussen Papendrecht en Dordrecht. Het park is goed bereikbaar, zowel met de (brom)fiets, auto als met openbaar vervoer. 

Het park telt 3 gravel prestige buitenbanen, 5 smashcourt buitenbanen ( in de winter 2 banen blaashal), 4 hardcourt binnenbanen en 3 indoor Padelbanen, waardoor we veel speelcapaciteit hebben. We hebben een uitgebreide horeca met een groot terras omringd door mooie tuinen en veel groen, waar het heerlijk toeven is. 

TOP Tennis Papendrecht is een gezellige vereniging waar op elk niveau getennist kan worden en er voor iedereen wel plaats is. ’s Zomers is het gezellig druk en worden veel activiteiten georganiseerd. Ook in de winter staan we niet stil en is er van alles te doen. In het voorjaar spelen maar liefst 240 leden mee met de voorjaarscompetitie, waardoor de weekenden van april tot en met begin juni uitermate gezellig zijn. Ook voor de jeugd wordt er veel ondernomen. Zo organiseert de jeugdcommissie het gehele jaar door diverse jeugdactiviteiten en werkt TOP Tennis Papendrecht i.s.m. tennisschool At Vantage met het speciale TennisKids programma waar kinderen op jonge leeftijd spelenderwijs leren tennissen. Kortom, TOP Tennis Papendrecht biedt voor iedereen mogelijkheden om gezellig een balletje te slaan!        

Spelen op onze 3 nieuwe indoor Padelbanen kan middels een abonnement of door een baan te huren via meet and play

TOP Tennis is een tennisvereniging met veel flexibiliteit. Zo hebben we naast de jaarlidmaatschappen ook daglidmaatschappen, flexlidmaatschappen (lidmaatschap voor een bepaalde periode) en kun je in termijnen betalen.. Een losse baan huren behoort ook tot de mogelijkheden zowel een binnen als buitenbaan. In de winter hebben we een winterabonnement voor de binnenbanen. Ook een vast contract voor een baan op een vaste dag en tijdstip in de winterperiode behoort tot de mogelijkheden.

  

Faciliteiten: bar, restaurant, terras, binnenbanen, buitenbanen, indoor padelbanen, miniveld, tennismuur, tafeltennistafel, speeltuin
Lessen: At Vantage Tennisacademy
Leraren: Andrea, Christian, Ilona, Dennis