TVR

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor woensdag 24 juli.

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf woensdag 24 juli.

Bezoekadres

Kruisweg 1, 2982 TN Ridderkerk

Club details

Logo TVR

Contact

0180-487766
www.tvr-tennis.nl


Accommodatie

Tennisvereniging Ridderkerk (TVR) is met 12 tennisbanen (6 buiten / 6 binnen), anno 2021 gegroeid naarmate het woord en de populariteit zich verspreidden. Door bekendheid te geven aan uitstekende faciliteiten die zich primair richten op het plezier van haar leden, heeft Tennisvereniging Ridderkerk haar reputatie behouden voor een rustige en ontspannen sfeer, waarbij zij de sympathie van hun leden omarmen, levenslange vriendschappen en plezier aanmoedigen met een professionele benadering.

Bij Tennisvereniging Ridderkerk kan er worden gekozen uit diverse lidmaatschappen en of losse baanhuur. Vanwege de goede ondergrond met uitstekende drainage zijn de buitenbanen het hele jaar door goed te bespelen. Mocht u het te koud vinden of u wenst liever binnen te spelen. Ook dat is mogelijk. Tennisvereniging Ridderkerk beschikt daarnaast over een gezellige (overdekte) buitenfaciliteit met uitzicht op alle buitenbanen, waar men onder het genot van een hapje & drankje heerlijk kan zitten. Mocht het weer zich er niet voor lenen dan kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze ruime luxe binnen bar.

Tennisrackets & ballen huren doet u bij de Brasserie (binnen). Hiervoor vragen wij €5 per racket. Wij zijn iedere dag werkdag geopend vanaf 09:00 tot 22:00 uur. In het weekend zijn wij geopend van 09:00 tot 17:00 uur. Mocht u overwegen om lid te worden van Tennisvereniging Ridderkerk dan bieden wij diverse lidmaatschappen. Let op: Tennisvereniging verleent geen restitutie op gemaakte reserveringen en werk niet mee aan het verplaatsen van reserveringen. Daarnaast is het NIET toegestaan om zelf meegebrachte etens-en drinkwaren te nuttigen. U kunt bij onze binnen-of buitenbar eten & drinken bestellen. Voor vragen kun je contact opnemen via penningmeester@tvr-tennis.nl

Faciliteiten: Met een groot aanbod van in totaal 12 banen (6 indoor-en 6 outdoor) hebben wij voldoende ruimte voor alle tennisfanaten van Zuid-Holland en omstreken.
Lessen: Tenniskids (4 t/m 10 jaar) Tennisles Jeugd Tennisles Senioren Young Talent Program
Leraren: o.a. Matthew Pierot