Padelclub Ridderkerk

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf dinsdag 21 mei.

Bezoekadres

Kruisweg 1, 2982 TN Ridderkerk

Club details

Logo Padelclub Ridderkerk

Contact

+31 180 397 331
info@squashenpadelridderkerk.nl
padelclub-ridderkerk.knltb.site


Accommodatie

Padelclub Ridderkerk is met 7 outdoor padelbanen momenteel een van de grootste outdoor padelaanbieder van Zuid-Holland! Bij Padelclub Ridderkerk is iedereen welkom en kan er worden gekozen uit diverse lidmaatschappen en of losse baanhuur. Vanwege de goede ondergrond met uitstekende drainage zijn de padelbanen het hele jaar door goed te bespelen. 

Padelclub Ridderkerk beschikt daarnaast over een gezellige (overdekte) buitenfaciliteit met uitzicht op alle banen, waar men onder het genot van een hapje & drankje heerlijk kan zitten. Mocht het weer zich er niet voor lenen dan kan men ook gebruik maken van de ruime binnen bar waar men tevens kan squashen, poolen, biljarten, snookeren & darten.

Padelrackets & ballen huren doet u bij de receptie (binnen) en wij vragen hiervoor €3,50 per racket en €2,50 per 3 ballen. Wij zijn iedere dag geopend vanaf 10:00 m.u.v. woensdag 12:00. Onze sluitingstijden zijn iedere avond 23:30 m.u.v. zondag 18:00. 

Mocht je overwegen om lid te worden van Padelclub Ridderkerk dan bieden wij naast diverse padel lidmaatschappen ook de mogelijkheid om een combinatie lidmaatschap af te nemen. Hiermee kun je zowel Padellen als Squashen!

Let op: Padelclub Ridderkerk verleent geen restitutie op gemaakte reserveringen en werk niet mee aan het verplaatsen van reserveringen.

Tot slot, mocht je onverhoopt verhinderd zijn of het weertype tegenvallen dan willen wij je hierbij erop attenderen dat wij geen restitutie verlenen en of reserveringen verplaatsen. Daarnaast is het NIET toegestaan om zelf meegebrachte etens-en drinkwaren te nuttigen. Je kan bij onze binnen-of buitenbar eten & drinken bestellen.

Voor vragen kun je contact opnemen via info@squashenpadelridderkerk.nl 

 

Faciliteiten: 7 outdoor padelbanen met de mogelijkheid om zowel binnen-als buiten een hapje & drankje te nuttigen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om te squashen, poolen, biljarten, snookeren of te darten.
Lessen: Er zijn mogelijkheden tot volgen van lessen.
Leraren: Richard de Wit