Lake 7 Sports

Bezoekadres

Strandweg 23, 2761 DM Zevenhuizen

Club details

Logo Lake 7 Sports

Contact

+31 10 420 1115
sports@lakeseven.nl
www.lakeseven.nl


Accommodatie

Bij Lake Seven Sports kun je genieten van een unieke locatie aan de Zevenhuizerplas (Rotterdam). Een prachtige locatie met nieuw aangelegde binnen en buiten padel en tennis banen maken dat je optimaal kunt genieten van padel en tennis. Daarnaast is de locatie 362 dagen per jaar geopend, waardoor je geen dag hoeft over te slaan. Gezellige activiteiten en een geweldige sfeer, maken Lake Seven bij uitstek dé leukste locatie van Nederland. 

Faciliteiten: Op Lake Seven bieden wij de volgende sportfaciliteiten: tennis, recreatie bowlen en diverse watersporten. Voorzien van dames- en herenkleedkamers. Hier kunt u uw spullen vertrouwd in de lockers achterlaten.
Lessen: De padel en tennis lessen op Lake Seven worden verzorgd door padelXperience en tennisXperience van de o.a. zeer talentvolle Nicolas van Betuw. PadelXperience biedt iedereen van jong tot oud en van beginner tot gevorderde de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in de padelsport. “Een omschrijving van de beschikbare trainingsmogelijkheden op locatie …”
Leraren: Nicolas van Betuw | Tim Vernooij


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van Lake 7 Sports