TPV de Doordraaiers

Tijdstip

Er zijn geen activiteiten beschikbaar.

Bezoekadres

Poort van Wulven 2, 3992 LZ Houten

Club details

Logo TPV de Doordraaiers

Contact

+31 30 637 2999
paviljoencommissie@doordraaiers.nl
www.doordraaiers.nl

Accommodatie

Onze vereniging heeft breedtesport, betrokkenheid en sociale contacten hoog in het vaandel staan. Wij zijn een vereniging van én gerund  door vrijwilligers! Naast 8 gravel tennisbanen( waarvan tijdens de winterperiode 3 in de blaashal), zijn we trots op onze 8 padelbanen 

In de winter kan je overdekt tennissen op 3 gravelbanen. 

Vanaf september 2022 (precieze datum volgt nog) is het weer mogelijk om in de blaashal tennisbanen te huren. 

Het park is geopend is geopend van 7 uur tot 23  uur. Over het algemeen is onze kantine vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur en 's avonds van 19.00 uur tot 23.00 uur geopend. Tijdens de weekenden/toernooien is de kantine geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. 

Les nemen in tennis of padel kan gewoon, voor padel via de ProPadel Academy van Robin Sietsma. 

Het aantal padelleden bij de Doordraaiers heeft een enorme vlucht genomen, daar zijn we als vereniging erg blij mee. Sinds begin vorig jaar (2021) hebben wij er ongeveer 100 leden bij gekregen; nu bijna 400 leden. Dit heeft wel een consequenties voor de verhuur van padelbanen. Wij verhuren maximaal 6 van onze 8 banen en dit is alléén mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 08:00-18:30. Op andere dagen en tijden kan er momenteel geen baan gehuurd worden. Men kan niet eerder dan 5 dagen van te voren een baan huren.

Ook kunnen er tennisbanen gehuurd worden via Tennisboeker.nl. Zowel bij Padelboeker.nl als bij Tennisboeker.nl vul je de naam van onze vereniging in, waarna de rest vanzelf wijst. Wilt u meer dan 1 keer een tennisbaan huren of voor een langere periode, neem dan contact op via het email-adres "blaashal@doordraaiers.nl".

Tot binnenkort!

Faciliteiten: 8 tennisbanen én 8 pdelbanen, tijdens het winterseizoen 3 overdekte gravelbanen ( oktober tot april )
Lessen: Tennis en padel
Leraren: Zeer gepassioneerde trainers !