TPV de Doordraaiers

Er zijn geen activiteiten beschikbaar.

Bezoekadres

Poort van Wulven 2, 3992 LZ Houten

Club details

Logo TPV de Doordraaiers

Contact

+31 30 637 2999
paviljoencommissie@doordraaiers.nl
www.doordraaiers.nl

Accommodatie

Onze vereniging heeft breedtesport, betrokkenheid en sociale contacten hoog in het vaandel staan. Wij zijn een vereniging van én gerund  door vrijwilligers! Naast 8 gravel tennisbanen (waarvan tijdens de winterperiode 3 in de blaashal), zijn we trots op onze 8 padelbanen 

In de winter kan je overdekt tennissen op 3 gravelbanen. 

Vanaf heden tot 20 maart 2023 en vanaf september 2023 is het mogelijk om in de blaashal tennisbanen te huren. 

Het park is geopend is geopend van 7 uur tot 23  uur. Over het algemeen is onze kantine vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur en 's avonds van 19.00 uur tot 23.00 uur geopend. Tijdens de weekenden/toernooien is de kantine geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. 

Les nemen in tennis of padel kan gewoon, voor padel via de ProPadel Academy (Robin Sietsma), voor tennis via BTA (Theo Hoek).

Het aantal padelleden bij de Doordraaiers heeft een enorme vlucht genomen, daar zijn we als vereniging erg blij mee. Sinds de uitbreiding van de padelbanen naar 8 stuks, hebben we nu ongeveer 600 padelleden. Dit heeft wel consequenties voor de verhuur van padelbanen. Wij verhuren maximaal 6 van onze 8 banen en dit is alléén mogelijk van maandag tot en met vrijdag van 08:00-18:00. Op andere dagen en tijden kan er momenteel geen baan gehuurd worden. Men kan niet eerder dan 5 dagen van te voren een baan huren. 

Naast het huren van een padelbaan kunnen er ook tennisbanen gehuurd worden.  Zowel bij het label Padelbaan als bij Tennisbaan vul je de naam van onze vereniging in, waarna de rest vanzelf wijst. Wil je nu meer dan 1 keer een tennisbaan huren of voor een langere periode, neem dan contact op via het email-adres "blaashal@doordraaiers.nl".

Als je een keer wilt proberen hoe het padellen of hoe het tennissen gaat, dan raden we je aan om zelf voor een padel- of tennisracket zorg te dragen. Rackets kunnen eventueel ook gehuurd worden op onze vereniging tijdens de openingstijden van de kantine (zie daarvoor eerder in dit bericht). Het kan soms voorkomen, dat op de gemelde openingstijden niemand aanwezig is. Het zij dan zo op dat moment. Zorg er dus voor dat u zoveel mogelijk in uw eigen middelen voorziet!

Tot binnenkort!

Faciliteiten: 8 tennisbanen én 8 padelbanen, tijdens het winterseizoen 3 overdekte gravelbanen ( oktober tot april )
Lessen: Tennis en padel
Leraren: Zeer gepassioneerde trainers !