Bezoekadres

Laan van Maarschalkerweerd 22, 3585 LJ Utrecht

Club details

Logo SV Kampong Tennis

Contact

+31 6 45870674
bestuur@kampongtennis.nl
www.kampongtennis.nl


Accommodatie

www.kampongtennis.nl

Accommodatie

SV Kampong Tennis heeft zes LED-verlichte, beschutte kunstgrastennisbanen, die in principe het hele jaar door te bespelen zijn. De banen liggen aan de zuidkant van het grote sportcomplex van de SV Kampong verenigingen aan de Laan van Maarschalkerweerd in Utrecht Oost.

De vereniging SV Kampong Tennis is onderdeel van de Federatie SV Kampong, een omnivereniging van ruim 6600 leden. SV Kampong Tennis is naar ledental de derde vereniging binnen SV Kampong en telt 762 leden. Op het tennispark beschikken we nu ook over een Tennispaviljoen en een fraai ingericht terras met terrrastuin.

Voor meer informatie over huren van een tennisbaan kunt u bellen naar 06 45870674 tijdens openingstijden van de bar.

Faciliteiten: SV Kampong Tennis heeft zes LED-verlichte, beschutte kunstgrastennisbanen, die in principe het hele jaar door te bespelen zijn. Op het tennispark beschikken we nu ook over een Tennispaviljoen en een fraai ingericht terras.
Lessen: De tennistraining op SV Kampong Tennis wordt gecoördineerd door TBL, onder leiding van Ron van der Kroon. Trainingen zijn alleen mogelijk voor leden van SV Kampong Tennis. Voor meer informatie over de lessen kunt u terecht bij Ron van der Kroon: via 06 54258639 of e-mail: ron.vdkroon@gmail.com
Leraren: Ron van der Kroon, Steven Pheifer, Eric Bink, Hein Halfschepel en Valentijn van der Kroon