Bezoekadres

Mijdrechtsedwarsweg 2, 3645 GA VINKEVEEN

Club details

Logo VLTV

Contact

+31 297 261 690
secretaris@vltv.nl
www.vltv.nl

Accommodatie

Beschikbaarheid
Bij de VLTV kunnen niet-leden altijd een tennisbaan reserveren van
Ma - Zo: 08:00 - 23:00
 
Over ons
Het park van VLTV heeft 3 matchclay banen, 3 smashcourt banen en 5 padelbanen en een muurtje om warm te slaan. De banen zijn het gehele jaar door bespeelbaar. Een uitzondering is als er sneeuw op de banen ligt. Centraal punt op het park is ons ruime clubhuis.
 
Voor alle banen is er verlichting waardoor je ook als het donker is kunt spelen. De baanverlichting moet ’s avonds om 23:00 uur uit. Er kan (en mag) na dat tijdstip niet meer getennist worden. Zo hebben de omwonenden zo min mogelijk overlast.
 
In het zomerseizoen is het clubhuis bijna altijd open doordat er bardiensten door de leden gedraaid worden. Tussen 17.00 en 19.00 uur zijn de deuren gesloten, echter de deur naar de kleedkamers kan altijd geopend worden met het ledenpasje. Zo kan men altijd bij het afhangsysteem en het toilet komen. Dit geldt ook voor het winterseizoen, wanneer het clubhuis niet veel geopend is. 
 
Op sommige tijden kan het zijn dat een of meerdere banen gereserveerd zijn voor onderhoud, tennisles of speciale activiteiten. Informatie daarover is te vinden in het afhangsysteem op de club zelf, via de VLTV clubapp en via het MijnVLTV deel op deze site.

Faciliteiten: 6 tennisbanen en 5 padelbanen
Lessen: Voor leden is er een ruim pakket aan lessen beschikbaar, voor de beginner tot aan de nationale top.
Leraren: MY-Tennis: Michiel en Yoeri