L.T.C. Domburg

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor donderdag 28 maart.

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf donderdag 28 maart.

Bezoekadres

J.W. Schuurmanstraat 129A, 4357 EJ DOMBURG

Club details

Logo L.T.C. Domburg

Contact

info@ltcdomburg.nl
www.ltcdomburg.nl


Accommodatie

L.T.C. Domburg is één van de oudste tennisverenigingen in Zeeland en is een vereniging die zich voornamelijk recreatief bezighoudt met tennis. Wij hebben een open sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Onze prachtige tennisbanen kunt u ook huren! Heeft u zin om een uurtje een balletje te slaan, maar bent u geen lid van de vereniging, bent u bij de L.T.C. Domburg van harte welkom! Twee van de drie tennisbanen zijn het hele jaar door (mits de weersomstandigheden het toelaten) op gezette tijden te huur.

Onze vereniging heeft de beschikking over een prachtige tennisaccommodatie "De Kikkerpit" genaamd, met drie Smash court tennisbanen, gelegen aan de J.W. Schuurmanstraat 129a te Domburg. Sinds 2011 beschikt het tennispark ook over verlichting. Het complex is centraal en beschut gelegen in de voormalige ijsbaan (vandaar de naam "De Kikkerpit") en beschikt over een mooie kantine en kleedruimtes

Kosten baanhuur: EUR 17,50 per uur
Kosteloos annuleren of verplaatsen van deze boeking is mogelijk tot 24 uur voorafgaand aan de boeking.

Faciliteiten: Kantine, tenniskooi, kleedkamers
Lessen: https://www.ltcdomburg.nl/leden/tennislessen/
Leraren: Tennisschool Smit