T.C. Smash

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor woensdag 24 juli.

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf woensdag 24 juli.

Bezoekadres

Wilhelminastraat 76, 4564 AB Sint Jansteen

Club details

Logo T.C. Smash

Contact

+31 6 24594612
info@tcsmash.nl
tcsmash.knltb.site


Accommodatie

TC Smash is gelegen aan de rand van Sint Jansteen. De vereniging beschikt over vier gravelbanen en twee padelbanen die allemaal kunnen worden verlicht. We hebben een gezellige kantine met een groot terras ervoor. Een deel daarvan ervan is overdekt. Je kunt altijd gemakkelijk parkeren want er is een ruime parking aanwezig. Via deze website Meet & Play is het mogelijk om zowel tennis- als padelbanen te huren op ons park.

Banen huren

Huurpijs van een padelbaan bedraagt € 25,- voor één uur. Baanhuur is mogelijk van maandag t/m zondag tussen 8:00 en 18:00 uur.

Huurpijs van een tennisbaan bedraagt € 10,- voor één uur. Baanhuur is mogelijk van maandag t/m zondag tussen 8:00 en 23:00 uur. In de wintermaanden tussen 8:00 en 17:00 uur.

Let op: Maximaal vier mensen op een baan. Tennis/padel schoenen zijn verplicht. En na het spelen de baan vegen.

Tennis- en padelballen zijn te koop in de kantine. Padelrackets zijn te huur via de lockers.

Het park is altijd toegankelijk. De kantine is in in principe door de week open vanaf 19.30 tot 23:00 uur. En bij activiteiten, toernooien en competitiedagen. Let op. In de kantine kun je alleen betalen met de PIN. Contant geld wordt niet aangenomen.

Faciliteiten: 4 tennisbanen, gravel (verlicht) en 2 padelbanen, kunstgras (verlicht). Een tenniskooi, kantine en een ruim terras met overkapping.
Lessen: OZV Tennisopleidingen en SimonPADEL
Leraren: Davy en Mark-Jan (tennis) en Stijn Cant (Padel)