Bezoekadres

Jagtlustkade 12B, 2171 AG Sassenheim

Club details

Logo Terwegen Indoor

Contact

+31 0252 215 260
info@terwegen.nl
www.terwegen.nl

Accommodatie

Terwegen Indoor – powered by Padelco – is met 8 indoor padelbanen en 4 tennisbanen (ook indoor) een van de grootste en gezelligste aanbieders in de Bollenstreek. Padellers en tennissers voelen zich snel thuis en relaxen en loungen na de wedstrijd nog even op het verwarmde terras van waar een prima zicht is op de banen. 

Ook vanaf buiten de bollenstreek zijn wij snel met de auto bereikbaar zoals uit Centrum Den Haag (20 min.) of Ring Amsterdam (25 min.)

Let op!
Van 16 mei tot en met 22 mei organiseren wij het Open Terwegen Indoor P500 + P100 Padeltoernooi. Er wordt gespeeld in de alle categorieën– van top van Nederland tot beginners– dus geen excuus om niet mee te doen. Winnaars dingen mee naar mooie prijzen.
Inschrijven kan via deze link. Ben je nog geen KNLTB lid– stuur ons dan even een mail en wij maken het voor je in orde.

Tot snel– bij Terwegen Indoor in Sassenheim!

Faciliteiten: Wij beschikken over 8 indoor padelbanen en 4 tennisbanen. Voor– of na het sporten kun je gebruik maken van een hapje en een drankje in onze gezellige sportsbar of lekker chillen op ons loungeterras. Rackets zijn te huur voor €3,- per keer en ballen zijn te koop voor €7,50 per blik. Beiden verkrijgbaar aan de bar.
Lessen: Er kunnen lessen worden gevolgd. Meer informatie: https://www.terwegen.nl/padel_training
Leraren: HELLO Padel Academy en Padel Unlimited