Padel Park 21

Tijdstip

Banen

Padel - Buiten

60 minuten

90 minuten

120 minuten

Bezoekadres

Nieuwe Molenaarslaan 10, 2134 AS Hoofddorp

Club details


Contact

+31 6 28487802
info@padelpark21.nl
padelpark21.nl


Accommodatie

Welkom bij Padel Park 21 ! 

Padel Park 21 is een bijzondere plek om te padellen. De banen liggen op het ETO Ballpark, een topsport accommodatie aan de rand van Hoofddorp (Gemeente Haarlemmermeer) met alle bijbehorende faciliteiten. Een plek voor jong en oud, amateur of professional. Iedereen is welkom. Padellen bij Padelpark 21 is een unieke ervaring!

Padelpark 21 heeft een professionele horeca-voorziening, kleedkamers, douches en ruim voldoende gratis parkeergelegeheid. Tevens zijn er vergaderruimten, welke zowel privé als zakelijk zijn af te huren. Sport, plezier en business combineren? Neem contact op via info@padelpark21.nl voor de mogelijkheden of check de website: www.padelpark21.nl

Rackets zijn te huur voor €4,- en ballen zijn te koop voor €9,-per blik. Dit kan in de reservering worden opgegeven. Rackets en ballen kunnen bij de bar worden opgehaald. 

We hopen je snel te zien! Je bent elke dag van de week welkom tussen 08:00 en 23:00!

Kostenloos annuleren kan tot 24 uur van te voren via info@padelpark21.nl

Personeelsuitjes - familiedag- vrijgezelldag - kinderfeest

Iets orgineels voor je famillie, personeel of vrienden organiseren?

Eventueel ook te combineren met een padelclinic? Neem contact op via info@padelpark21.nl

 

Faciliteiten: Padelpark 21 heeft zes outdoor banen. Het complex beschikt over horeca, kleedkamers, douches, toiletten en parkeergelegenheden.
Lessen: Voor lessen, clinics of andere events bent u bij Padelpark 21 aan het goede adres! Vragen over de mogelijkheden: info@padelpark21.nl of check de website www.padelpark21.nl. Hou ook onze socials in de gaten voor bijzondere events!


Voorwaarden verhuur

Bekijk de voorwaarden voor verhuur van Padel Park 21