Kick Off Indoor

Tijdstip

Banen

Padel - Binnen

30 minuten

60 minuten

90 minuten

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf maandag 22 april.

Bezoekadres

Mr. F.J. Haarmanweg 25, 4538 AN Terneuzen

Club details

Logo Kick Off Indoor

Contact

+31 115 745 860
Yavuz@kickoffindoor.nl
www.kickoffindoor.nl


Accommodatie

Welkom bij ons moderne indoor padel- en soccercenter! Onze faciliteit biedt sportliefhebbers van alle niveaus de perfecte plek om hun vaardigheden te verbeteren en te genieten van een actieve levensstijl. Of je nu een doorgewinterde professional bent of gewoon op zoek bent naar wat leuke activiteiten met vrienden, ons center biedt een scala aan mogelijkheden.
 
Onze indoor padelbanen zijn perfect voor diegenen die op zoek zijn naar spannende en snelle actie, terwijl onze indoor soccerfields ideaal zijn voor diegenen die van de strategie en techniek van deze fantastische sport houden. Onze faciliteit is volledig uitgerust met hoogwaardige materialen en apparatuur om uw spelervaring te optimaliseren.
 
We begrijpen ook dat er meer is dan alleen sporten. Daarom hebben we ook een gezellige lounge waar u kunt ontspannen na uw spel, evenals een kleine winkel waar u sportaccessoires en kleding kunt kopen. Ons vriendelijke en professionele personeel staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het plannen van uw perfecte sportervaring.
 
Kortom, ons indoor padel- en soccercenter biedt de ideale locatie voor sport en plezier. We hopen u snel bij ons te mogen verwelkomen!
 

Faciliteiten: Padel, Speedsoccer, Game zone( PS5, XBOX, ARCADE), Hot Dog , Drinks, Outdoor events