HCDB Padel

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor maandag 29 april.

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf maandag 29 april.

Bezoekadres

Oosterplasweg 35, 5215 HT 's-Hertogenbosch

Club details

Logo HCDB Padel

Contact

+31 73 899 9555
padel@hcdenbosch.nl


Accommodatie

Ontdek de sensatie van padel bij hockeyclub Den Bosch! We zijn verheugd om onze splinternieuwe padellocatie met maar liefst 4 ultramoderne banen te presenteren. Of je nu een doorgewinterde padelspeler bent of nieuw bent in de sport, bij ons vind je de perfecte plek om te genieten van deze razend populaire sport.

 

Waarom padel? 

Padel combineert de beste elementen van tennis en squash, waardoor het een unieke en opwindende ervaring biedt voor spelers van alle niveaus. De compacte banen met glazen wanden zorgen voor snelle, strategische rally's en spannende actie. Het is een geweldige manier om je conditie te verbeteren, je reflexen te scherpen en plezier te hebben met vrienden en familie.

 

Bij hockeyclub Den Bosch hebben we ons tot doel gesteld om een bruisende padelgemeenschap te creëren binnen de grote hockeyvereniging. Onze nieuwe locatie biedt een gezellige en gastvrije sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Of je nu komt om competitief te spelen, lessen te volgen of gewoon wat plezier te hebben, je zult altijd een warm welkom ontvangen.

Faciliteiten: Naast onze padelbanen bieden we ook uitstekende faciliteiten, waaronder kleedkamers, een gezellig clubhuis en een pro shop waar je alle benodigde uitrusting kunt vinden.
Lessen: Onze professionele en vriendelijke instructeurs staan klaar om je te begeleiden, of je nu een beginner bent die de basisprincipes wil leren of een gevorderde speler die zijn vaardigheden wil verfijnen. We organiseren ook regelmatig toernooien en evenementen, zodat je jezelf kunt meten met andere gepassioneerde padelspelers en nieuwe vrienden kunt maken in de gemeenschap