Plaza Sportz Assen – Pand17

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf dinsdag 25 juni.

Bezoekadres

Stelmakerstraat 17, 9403 VB Assen

Club details

Logo Plaza Sportz Assen – Pand17

Contact

+31 592 344 325
info@pand17.nl
https://www.pand17.nl/


Accommodatie

Rackets zijn te huur voor €5/ stuk 

Ballen zijn te huur voor €3/ 3 stuks 

Of je nu komt om te relaxen of actief bezig te zijn, zakelijk of privé, met veel mensen of alleen. Je bent welkom in dit bruisende bedrijf, waar met passie en plezier wordt gewerkt aan jouw beleving.

Laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Ons team staat voor je klaar!

Faciliteiten: Bij ons ben je dagelijks welkom voor: lunch, borrel, diner, bowlen, glowgolf, uitgaan, vergaderen en sport! Kom feesten in Club17 of gezellig borrelen in The Mancave. Een feestje vieren, trouwen, een bedrijfsuitje organiseren? Er zijn tal van mogelijkheden, zowel privé, als zakelijk.
Leraren: Wordt het tijd voor de volgende stap en wil je jouw padelskills te verbeteren? Kies voor een padelles van onze eigen trainer Peter Dijkstra. Peter speelt al jaren met veel enthousiasme padel. Inmiddels heeft hij al tientallen mensen trainingssessies gegeven. Dit doet hij met veel aandacht voor een goede basistechniek en een goede velddekking. Peter geeft privéles, groepslessen, clinics voor teams, families en bedrijven. Passend bij je leeftijd en niveau. Zo is er altijd een les die bij je past. “Graag leer ik je meer over de tactische en technische aspecten van deze mooie sport. Ik kan niet wachten om als rasechte Assenaar nu trainingen te gaan geven in Pand17, een locatie waar ik al vele jaren op de tennisbaan heb doorgebracht. Ik hoop je hier te ontmoeten!”