Padel Fabrique

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf zondag 08 september.

Bezoekadres

Vreeswijkserijpad 5, 3432 GP Nieuwegein

Club details


Contact

+31 85 800 8890
bookings@padelfabrique.nl


Accommodatie

Met trots presenteren wij, Toni Kuipers & Dennis Boot, u de “Padel Fabrique”, een innovatief sport- en recreatiecentrum in Nieuwegein.

Onze gekozen locatie, de historische zeepfabriek van Jutphaas, biedt een unieke combinatie van cultureel erfgoed en moderne sportfaciliteiten, ideaal voor de dynamische sport van padel.

Bij “Padel Fabrique” willen we deze historische locatie nieuw leven inblazen door de integratie van sport, gezondheid en gezelligheid. Ons plan is om state-of-the-art padel locatie te ontwikkelen voor de inwoners van Nieuwegein, waarbij de industriële esthetiek van het gebied behouden blijft. Padel, een snelgroeiende sport die een combinatie is van tennis en squash, is de perfecte activiteit om mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus samen te brengen.

Wij geloven dat “Padel Fabrique” niet alleen een sportieve hotspot wordt, maar ook kan bijdragen aan de voorzieningen en het algehele positieve aanzien van Nieuwegein. Het zal een plek zijn waar geschiedenis, sport en gemeenschap samenkomen, en waar bezoekers kunnen genieten van zowel fysieke activiteit als culturele verrijking.