TPV De Dassenburcht

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf dinsdag 25 juni.

Bezoekadres

Sportparklaan 2b, 6336 AB HULSBERG

Club details

Logo TPV De Dassenburcht

Contact

contact@tpvdedassenburcht.nl
www.tpvdedassenburcht.nl


Accommodatie

Over de vereniging

TPV De Dassenburcht in Hulsberg over een vernieuwde accommodatie met een mooie kantine met een groot terras, 8 graveltennisbanen en 4 padelbanen, alle met ledverlichting. Bij TPV De Dassenburcht gaan sportiviteit en gezelligheid hand in hand, en zijn spelers van elk niveau en elke leeftijd van harte welkom, ook als ze nog nooit hebben getennist of gepadeld.

Ook niet-leden zijn welkom om te komen tennissen en padellen bij TPV De Dassenburcht. Via het Meet&Play-platform stellen wij onze banen beschikbaar voor verhuur.

Baanhuur

Onze padelbanen zijn in principe het hele jaar door te huur en onze tennisbanen alleen tijdens het buitentennisseizoen dat van begin april tot  de eerste nachtvorstperiode in het najaar loopt. Je kunt maximaal 7 dagen vooruit huren. Reserveringen zijn alleen mogelijk tussen 9:00 en 19:00 uur, zowel op weekdagen als in het weekend. In de winterperiode kan van deze tijden worden afgeweken in verband met de kortere dagen. In tegenstelling tot huurders kunnen onze leden wel in de avonduren een baan reserveren (tot 23:00 uur).

De getoonde prijzen voor baanhuur zijn exclusief een toeslag van 1% die de KNLTB rekent voor onderhoudskosten van Meet&Play (platformbijdrage).

Materiaalhuur

Gebruik van eigen padelmateriaal (rackets, ballen) wordt sterk aanbevolen, maar is desgewenst ook op aanvraag te huur bij de vereniging (kosten: € 2,50 per padelracket; ballen krijg je er gratis bij). Let op: materiaalhuur dient minstens 24 uur voor aanvang van je boeking te worden aangevraagd! Hoe je dat doet, lees je in de bevestigingsmail die je automatisch ontvangt na het maken en betalen van je baanreservering.

Huur je een tennisbaan, dan dien je zelf voor rackets en ballen te zorgen.

Zorg ook altijd zelf voor geschikt schoeisel om blessures en schade aan de baan te voorkomen, en veeg na het spelen a.u.b. de baan. Dit geldt voor zowel de tennis- als de padelbanen!

Proefles

Wil je eens proberen of padel of tennis wat voor jou is? Dan is een proefles (met een groepje van minimaal 4 personen) aan te bevelen zodat je snel de basisbeginselen leert. Neem daarvoor rechtstreeks contact op met tennistrainer Arnold Santegoeds of padeltrainer Bjorn Boumans (klik op de naam).

Wil je vaker tennissen of padellen bij TPV De Dassenburcht? Dan is lid worden een goedkopere optie dan een baan huren en kun je ook in de avonduren een baan reserveren. Klik hier voor meer informatie.

Vragen?

Stuur een mail naar contact@tpvdedassenburcht.nl.

Faciliteiten: 8 tennisbanen en 4 padelbanen
Lessen: Tennis- en padellessen kunnen worden verzorgd door onze gecertificeerde trainers
Leraren: Tennis: Arnold Santegoeds, Edgar Simonyan. Padel: Bjorn Boumans