TPV De Dassenburcht

Tijdstip

Er zijn geen tijdslots gevonden. Probeer een andere sport, datum, locatie, dagdeel of tijdsduur.
Er zijn geen activiteiten beschikbaar.

Bezoekadres

Sportparklaan 2b, 6336 AB HULSBERG

Club details

Logo TPV De Dassenburcht

Contact


contact@tpvdedassenburcht.nl
www.tpvdedassenburcht.nl

Accommodatie

Over de vereniging

TPV De Dassenburcht ontstond door de fusie van de tennisverenigingen van Hulsberg, Nuth en Wijnandsrade in 2017. Sinds 1 juli 2018 beschikt TPV De Dassenburcht in Hulsberg over een vernieuwde accommodatie met een mooie kantine met een groot terras, 8 graveltennisbanen en 2 padelbanen, alle met ledverlichting. Bij TPV De Dassenburcht gaan sportiviteit en gezelligheid hand in hand, en zijn spelers van elk niveau en elke leeftijd van harte welkom, ook als ze nog nooit hebben getennist of gepadeld.

Baanhuur

De padelbanen zijn in principe het hele jaar door te huur en de tennisbanen alleen tijdens het buitentennisseizoen van begin april tot medio november. Je kunt maximaal 7 dagen vooruit huren. Reserveringen zijn alleen mogelijk tussen 9:00 en 19:00 uur, zowel op weekdagen als in het weekend. In de winterperiode kan van deze tijden worden afgeweken in verband met de kortere dagen. In tegenstelling tot huurders kunnen onze leden wel in de avonduren een baan reserveren (tot 23:00 uur).

Materiaalhuur

Gebruik van eigen padelmateriaal (rackets, ballen) wordt sterk aanbevolen, maar is desgewenst ook op aanvraag te huur bij de vereniging (kosten: € 2,50 per padelracket; ballen krijg je er gratis bij). Let op: materiaalhuur dient minstens 24 uur voor aanvang van je boeking te worden aangevraagd! Hoe je dat doet, lees je in de bevestigingsmail die je automatisch ontvangt na het maken en betalen van je baanreservering.

Huur je een tennisbaan, dan dien je zelf voor rackets en ballen te zorgen.

Zorg ook altijd zelf voor geschikt schoeisel om blessures en schade aan de baan te voorkomen, en veeg na het spelen a.u.b. de baan. Dit geldt voor zowel de tennis- als de padelbanen!

Proefles

Wil je eens proberen of padel of tennis wat voor jou is? Dan is een proefles (met een groepje van minimaal 4 personen) aan te bevelen zodat je snel de basisbeginselen leert. Neem daarvoor rechtstreeks contact op met tennistrainer Arnold Santegoeds of padeltrainer Bjorn Boumans (klik op de naam).

Vragen?

Stuur een mail naar contact@tpvdedassenburcht.nl.

Faciliteiten: 8 tennisbanen en 2 padelbanen
Lessen: Tennis- en padellessen kunnen worden verzorgd door onze gecertificeerde trainers
Leraren: Tennis: Arnold Santegoeds, Edgar Simonyan. Padel: Bjorn Boumans