T.V. Luttenberg

× Er zijn geen tijdslots gevonden voor je huidige filters. Hieronder staat alle beschikbaarheid voor woensdag 24 juli.

Tijdstip

× Er zijn geen activiteiten beschikbaar vanaf woensdag 24 juli.

Bezoekadres

Heuvelweg 36, 8105 SZ LUTTENBERG

Club details

Logo T.V. Luttenberg

Contact

+31 572 301 558
info@tvluttenberg.nl
https://www.tvluttenberg.nl/


Accommodatie

In het prachtige dorpje Luttenberg heeft Tennis- en padelvereniging Luttenberg 2 padelbanen aangelegd. In de zomer van 2024 zijn we gestart met de inmiddels snelst groeiende racketsport in de wereld. Padel, de sport die de beste elementen van tennis, squash, beachtennis combineert. Padel is een echte fun sport met zijn eigen speciale vaardigheden die eenvoudiger aan te leren zijn dan je zult verwachten.
Onze padelbanen zijn ’s avonds verlicht, waardoor padel ook de ideale sportbeoefening is voor sporters met drukke agenda’s.

Leden kunnen gebruik maken van de KNLTB clubapp. Niet-leden zijn uiteraard ook van harte welkom voor een potje padel, zij kunnen boeken via de Meet & Play app. Je kunt in beide apps binnen 30 sec. een baan reserveren en afrekenen via Ideal.

Faciliteiten: Ons clubhuis op het tennispark is toegankelijk voor leden. Er kan gebruik gemaakt worden van kleedkamer, douches en toilet. Op vaste tijden is de bar geopend, zie voor openingstijden onze website. Het is zomers heerlijk vertoeven op ons overdekte terras.